ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDES) PROJESİ

05.02.2024 57

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortak yürütülen Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Furkan AYDIN'nın koordinatörlüğünde öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu geliştirmek ve öğrencilerimize  özdenetim bilinci kazandırmak amacıyla 5-A sınıfı öğrencilerimiz ile Kasım ayının değeri olan  "Sorumluluk ve Özdenetim" konulu video klip çalışması yapıldı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Video klip çalışmasını izlemek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/80/01/748328/dosyalar/2024_02/05132427_osmaniyemerkezremziozeryatilibolgeortaokulucedesprojesi.mp4

05-02-2024