DİLİMİZİM ZENGİNLİKLERİ PROJEMİZDE BÜYÜK BAŞARI

06.02.2024 104

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimiz dilimizin zenginliklerini tanımaları, kültürün aktarıcısı olan sözcüklerle buluşmaları ve bu sayede dili iyi kullanmaları ve düşünce dünyalarını geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çeşitli kategorilerde farklı yaş grupları arasında düzenlenen "Yunus Emre Şiirleri Okumaları" faaliyeti kapsamında okulumuz en iyi cümle/afiş  kategorisinde birinci olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarımızın devamını dileriz.

06-02-202406-02-2024